Velkommen til Limagrain A/S

Limagrain A/S er det danske salgsselskab i Limagrain Europe, som er den største forædler og producent af majsudsæd på det europæiske marked.

Hos os er det majsen som er kernekompetenceområdet. Som en del af Limagrain Europe har vi adgang til unikke ressourcer, der giver os muligheden for at levere topsorter til det danske marked – år efter år.

 Det er især den store fokus på forædlingen, som har resulteret i vores førende position som markedsleder i Danmark. Hos Limagrain Europe arbejdes der løbende på, at skabe sorter med et højt udbytte og forbedret foderkvalitet, og den enorme udvikling i udbudet af velegnede fodermajssorter har gjort os til en yndet producent hos forhandler og mælkeproducent.  

Tæt samarbejde - skaber det bedste resultat

Hos Limagrain har vi stor fokus på, at skabe tætte relationer til vores forhandlere så de kan yde landmanden den bedste service og vejledning, når den rigtige majssort skal vælges. Vi har et stort kendskab til hver eneste af de mange sorter, og kan derfor rådgive på bedste vis.

Animal Nutrition - det lette valg

For den moderne mælkeproducent er det ikke længere nok at være dygtig til at passe køer. Der skal udover den daglig drift i stalden og marken også være fokus på økonomi, teknik og investeringer samt personaledelse.

For at lette den krævende dagligdag for mælkeproducenten har vi gjort det lettere at vælge majssort. Med LG Animal Nutrition kvalitetsstemplet er det let at vælge de sorter, der giver den højeste mælkeydelse. Få mere information på lgseeds.dk her

LGseeds


English English

Access to the corporate site

T i l m e l d    n y h e d s b r e v   

© Limagrain A/S | sitemap | kontrolpanel site by framemakers